a

Netwerk

Bekijk hier de deelnemende teams en Founding Partners

Van Omme & De Groot:
“Wij doen met een team én als Founding Partner mee aan Build to Connect omdat we hiermee een actieve bijdrage kunnen leveren aan de totstandkoming van goede huisvesting voor de allerarmsten in de wereld.

Het hebben van een veilig thuis is belangrijk en helaas op veel plekken in de wereld verre van vanzelfsprekend. Ik roep andere bedrijven van harte op om ook de handen uit de mouwen te steken en mee te doen op 15 september a.s. Daarnaast biedt dit event goede mogelijkheden om na gedane arbeid in een ontspannen sfeer de relaties met voor ons gewaardeerde opdrachtgevers en collega bouwers en ontwikkelaars te versterken. Kortom win-win!”

REBO Groep:
“Samen met andere vastgoedcollega’s de krachten bundelen en bouwen aan een veilig thuis, want daar heeft iedereen recht op, daarom doen wij mee aan Build to Connect!”

Teambuilding met jouw eigen team
Tijdens Build to Connect bouw je aan een levensgrote kettingreactie. Samen met jouw eigen team (5 of 10 personen) bouw je aan teambuilding en één schakel van de kettingreactie.

Netwerken met een netwerkteam
Of ga je de uitdaging aan in een netwerkteam? In dit netwerkteam bouw je samen met verschillende deelnemers aan één van de schakels en ontmoet je tegelijkertijd collega’s uit de branche.

Contact

Hebt u vragen of wilt u informatie, neem dan contact met ons op. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Op vrijdag zijn wij gesloten.

Netwerk 2023

Copyright 2023 © Build to connect. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer & Privacybeleid | Design en realisatie door PRSC.