FAQ

Heb je een vraag die er niet bij staat?
Stuur dan een mail aan buildtoconnect@homeplan.nl 

Algemeen

K
L
Wat is Build to Connect?

Build to Connect is hét vastgoed evenement van het jaar. Je bouwt deze bijzondere dag met een team aan een levensgrote kettingreactie. Tegelijkertijd breid je je vastgoednetwerk uit en help je het goede doel. We verbinden de vastgoedbranche en maken samen impact voor het realiseren van een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in de wereld. Kortom: een onvergetelijke dag.

K
L
Waar en wanneer is Build to Connect?

Build to Connect vindt plaats op 20 september 2024 bij Het Eemklooster in Amersfoort!

K
L
Hoe kan ik me inschrijven?

Via de aanmeldpagina op deze website meld je jouw team aan, hierna ontvang je een bevestiging en een factuur, waarmee de deelname definitief wordt. Je kunt op een later moment de gegevens van jouw teamleden doorgeven.

K
L
Wat kost deelname aan Build to Connect?

Een deelname aan Build to Connect bedraagt €275,- excl. btw per persoon. Het is mogelijk om mee te doen met een team van 5 of 10 personen. Sinds dit jaar is het ook mogelijk om je individueel in te schrijven, je doet dan mee in één van de netwerkteams van Build to Connect.

K
L
Wat is het goede doel achter Build to Connect?

Met jouw deelname draag je bij aan het doel van Stichting HomePlan: een huis, thuis én toekomst voor de allerarmsten. Lees meer over Stichting HomePlan in deze FAQ, of bezoek: www.homeplan.nl

Programma

K
L
Wat is het programma van de dag?

Het complete programma maken we zo snel mogelijk bekend! Bereid je alvast voor op het bouwen van een levensgrote kettingreactie met Chain Reaction en de mogelijkheid om met een hapje en drankje te netwerken met alle deelnemers!

K
L
Wat is Chain Reaction?

De Chainreaction is een teambuilding-event met een hoog fun-gehalte waar iedereen aan mee kan doen. Iedereen draagt een steentje bij aan het eindresultaat. Het is geen wedstrijd: onderling delen, gunnen en communiceren is cruciaal. Alle deelnemers zijn belangrijk en zorgen samen voor een mooi eindproduct. Meer informatie: www.chainreaction.nl

Inschrijven & Tickets

K
L
Hoe kan ik me inschrijven?

Via het aanmeldformulier op deze website meld je jouw team aan! Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per mail en de factuur. Deze factuur ontvang je van PROVADA, de partner van Build to Connect. Na betaling is jouw aanmelding compleet!

K
L
Wat kost een ticket?

Een deelname aan Build to Connect bedraagt €275,- excl. btw per persoon. Het is mogelijk om mee te doen met een team van 5 en 10 personen. Daarnaast is het in 2024 ook mogelijk om individueel in te schrijven.

K
L
Moet ik alle deelnemers al direct bij aanmelding doorgeven?

Nee, de deelnemers van jouw team kun je op een later moment doorgeven. We begrijpen dat het wat tijd kost om alle deelnemers te bepalen. Na aanmelding houden we je op de hoogte over hoe je de deelnemers van jouw team kunt doorgeven.

K
L
Hoe kan ik betalen?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor jouw team via PROVADA, de partner van Build to Connect. Hiermee is jouw deelname definitief.

K
L
Ik wil een wijziging in mijn inschrijving doorvoeren, hoe doe ik dat?

Wil je bijvoorbeeld meer mensen aanmelden dan 10 personen? Of heb je een andere wijziging? Dan kun je deze doorgeven via buildtoconnect@homeplan.nl. We nemen contact op over de mogelijkheden!

K
L
Ik ben geen organisatie die in de vastgoedbranche werkzaam is, kan ik toch meedoen?

Dat kan zeker! Vanuit onze samenwerking met PROVADA zijn er veel vastgoedpartijen die meedoen met dit evenement, maar ook buiten deze branche kan iedere organisatie meedoen. Teambuilding, bouwen en impact maken kan iedereen toch?

K
L
Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Na het versturen van jouw aanmelding zal de deelname worden bevestigd en gefactureerd. Onze betalingstermijn 21 dagen of dient, in het geval van een last-minute aanmelding, ten minste 24 uur voorafgaand aan het event voldaan te zijn.

K
L
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Tickets zijn niet restitueerbaar bij no show, tickets kunnen voorafgaand aan het event wel overgedragen aan derden in overleg met Build to Connect. Mochten zich onverhoopt te weinig deelnemers aanmelden voor Build to Connect, dan behoudt Build to Connect zich het recht om het evenement te annuleren. Alle reeds betaalde bedragen voor dit evenement zullen dan worden gerestitueerd.

HomePlan

K
L
Wat is HomePlan?

Stichting HomePlan is een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie die bouwt aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Inmiddels zijn er al meer dan 4.400 huizen gebouwd! Samen met lokale partners voert HomePlan naast huisvestingsprojecten ook de aanvullende projecten uit op het gebied van welzijn, educatie en werk en inkomen. Meer weten of HomePlan en de verschillende projecten? Lees verder op www.homeplan.nl

K
L
Hoe draag ik met mijn deelname bij aan het doel van HomePlan?

Met jouw deelname aan Build to Connect staan we samen aan het begin van een impactvol terugkerend evenement. Met jouw aanwezigheid op deze dag, en de steun van de Founding Partners staat het einddoel centraal: een fantastische opbrengst voor HomePlan. Deze opbrengst onthullen door middel van de Chain Reaction!

K
L
Kan ik ook op een andere manier bijdragen aan HomePlan?

Naast deelname met een team is het ook mogelijk om Founding Partner te worden van Build to Connect. Je draagt dan direct bij aan de doelstelling van HomePlan, jouw donatie van €5.000 heeft een waarde van een compleet huis in Zuid-Afrika! Uiteraard is het ook mogelijk om een partnerschap aan te gaan met HomePlan, neem hiervoor contact op via info@homeplan.nl en we vertellen je graag over de mogelijkheden!

K
L
Hoe draag je als Founding Partner bij aan HomePlan?

Als Founding Partner ben je een belangrijke bouwsteen voor het evenement. De Founding Partners dragen bij om een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. De een eenmalige gift van €5.000 heeft een waarde van een volledig huis in Zuid-Afrika. Daarmee draag je bij aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten.

Housing Partner

K
L
Wat is een Housing Partner?

Als Housing Partner ben je een belangrijke bouwsteen voor het evenement. De Housing Partners dragen bij om een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. De eenmalige gift van €5.000 heeft een waarde van een volledig huis in Zuidelijk Afrika. Daarmee draag je bij aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten.

K
L
Kan ik me ook aanmelden als Housing Partner?

Wat leuk dat je Housing Partner wilt worden van HomePlan. Aanmelden kan via buildtoconnect@homeplan.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Ook kun je hier direct aangeven of je ook meedoet met een team van 5 of 10 personen. Dan is alles in één keer geregeld!

K
L
Wie zijn Housing Partner?

We zijn enorm trots op onze Housing Partners. Benieuwd wie dit zijn? Bekijk het hier. Ook vind je hier de partners die het event mogelijk maken, en de deelnemende teams!

Praktische informatie

Datum: 20 september 2024Meer informatie over het programma en de locatie volgt zo snel mogelijk.

Overige
Als je een vraag hebt die niet beantwoord is in de FAQ kun je deze stellen via info@homeplan.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Overige

Als je een vraag hebt die niet beantwoord is in de FAQ kun je deze stellen via buildtoconnect@homeplan.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Hebt u vragen of wilt u informatie, neem dan contact met ons op. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Op vrijdag zijn wij gesloten.

Netwerk 2023

a
a
a

Copyright 2024 © Build to connect. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer & Privacybeleid | Design en realisatie door PRSC.