Privacybeleid

1. Introductie
Deze privacyverklaring heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers van de website www.buildtoconnect.nl van Stichting HomePlan (hierna: wij). Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en gaan hier zorgvuldig mee om. Daarbij houden wij ons aan de bestaande wet- en regelgeving op het gebied van privacy.

2. Links naar websites van derden
Deze website bevat mogelijk links naar één of meerdere websites van derden. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor de wijze waarop deze derden omgaan met de privacywetgeving. Wij raden de betrokken aan de privacyverklaring van de website van deze derden te raadplegen om te weten te komen hoe deze derden met persoonsgegevens omgaan.

3. Google Analytics
Stichting HomePlan maakt gebruik van Google Analytics. Via deze service krijgen wij inzicht in het gebruik van de website. Dit gebruiken wij om inzicht te kunnen krijgen in het gebruik van de website. Deze gebruiksgegevens worden opgeslagen op de servers van Google in de Verenigde Staten. Door Google wordt deze informatie gebruikt om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, rapportages opgesteld over de activiteit van de website en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteiten en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen als Google hiertoe wettelijk verplicht is, of voor zover derden dit namens Google verwerken.

Copyright 2023 © Build to connect. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer & Privacybeleid | Design en realisatie door PRSC.